...og jeg er utdannet gestaltcoach ved NGI. Jeg gikk i ganske mange år med en stor nysgjerrighet og interesse for mennesker og hvordan vi møter verden rundt oss. Kommunikasjon, relasjoner, sammenhengen mellom kropp, tanker og føleleser - dette trigget meg enormt og gav meg masse energi. Og et tok altså sin tid, men plutselig var tiden inne for å gi denne energien en retning og følge hjertet og den energien jeg kjente så kraftig på. Jeg utdannet meg da som coach ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole hvor jeg i to utrolig spennende og utfordrende år var så heldig å lære meg masse om det jeg liker aller best. Også skjer det som ofte skjer da, at "mye vil ha mer", så nå er jeg student på 2. året (av 4) med mål om å bli gestaltterapeut. 

Utover relevant utdanning har jeg hele mitt voksne liv, fra tidlig tjueårene frem til dags dato jobbet i et team som  består av  masse ulike mennesker. Her har jeg hentet, og fortsetter å hente massevis av ulik erfaringer som hjelper meg til å bli en bedre oach. Når det er sagt, utdanning og arbeidserfaring  tar meg et godt stykke, men jeg har én erfaring som til syvende og sist er den som veier mest: mitt levde liv. Livet består av både gode og vonde livserfaringer, og jeg har mye av begge. For meg er det sistnevnte som har gitt meg de mest verdifulle innsiktene. Det er smertefullt OG det er vekst. Om vi stoler på prosessen vil vi komme styrket ut av det. Det er min påstand (og erfaring). OG jeg vet også at det er lettere sagt enn gjort. I en slik situasjon kan det derfor være både viktig og helt riktig å ha en sparringspartner som kan støtte deg på veien.

Har du behov for støtte i din prosess så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg tar imot klienter i coaching, både innendørs hos Villa Hjertego' på Jessheim (til og med 23. februar), samt ute for det jeg kaller 'walk and talk'. Les mer om det her.

Følg meg på instagram og facebook 

"I am beautiful and fucked up, in the most glorious way"

(Fia, Shedding skins)

Agneta Marie heter jeg...

AGNETA MARIE (1983)

En grunnleggende interesse og nysgerrighet for mennesker og relasjoner, min historie og sammen en god porsjon stå-på-vilje gjør at jeg med stolthet i dag bærer tittelen coach og gestaltpsykoterapeut under utdanning. Jeg har en toårig coachingutdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og er nå på fjerde (og siste) år på gestaltterapistudiet på samme høyskole. Jeg tar imot klienter til coaching og terapi (sistnevnte til redusert pris) med jevnlig oppfølging av godkjente veiledere (terapeuter med videreutdanning). Foruten det allerede nevnte har jeg også lang erfaring fra Forsvaret noe som i stor grad har vært med å forme meg til den jeg er i dag. Ja, også har jeg jo i tillegg et levd liv da selvfølgelig, med alt det innebærer, og det er slettes ikke uvesentlig for den jeg er som coach og terapeut. Livet består av både gode, og ikke fullt så gode livserfaringer, og jeg, i likhet med alle andre, har erfaring med begge. God erfaring eller ei - jeg tror at all erfaring kan være verdifull på sitt vis. Verdifull i den form at jeg tenker det er lærdom å høste av alt (og alle) vi møter på vår vei. Det kan riktignok være svært krevende og smertefullt å stå i disse situasjonene og leve med erfaringene, og da kan det være både viktig og helt riktig å ha en sparringspartner som kan støtte deg akkurat der du er og veien videre. Du behøver ikke å gå alene.

 

Har du behov for støtte i din prosess så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg tar imot klienter til terapi og coaching i min privatpraksis på Jessheim.

Vi høres!

 

- Agneta

Pst! Følg meg også på sosiale medier så vil du bestandig få "the latest and greatest"

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon

© 2018 Agneta Marie Lislerud

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Tlf: 970 98 694 - Jessheim, Ullensaker kommune